? Diego Simeone komt met publieke excuses na vreugde-uitbarsting
Redactie
| 2 reacties

Diego Simeone excuseert zich voor 'cojones'-gebaar tegen Juventus

? Diego Simeone komt met publieke excuses na vreugde-uitbarsting

Bij Atletico Madrid hebben ze nu al enkele dagen kunnen nagenieten van de meer dan verdiende overwinning tegen Juventus in de Champions League. Wie zeker ook door het dolle heen was, was trainer Diego Simeone. Dat ging misschien wel iets te ver en dat heeft de Argentijn nu ook ingezien.

Vaak moet er niet veel gebeuren om Simeone helemaal los te zien gaan. Voorbije woensdag was de openingstreffer van Jose Gimenez al meer dan voldoende. Atletico was er al enkele keren dichtbij geweest. Zo was er een strafschop die - terecht - door de VAR niet toegekend werd en het afgekeurde doelpunt van Morata.

Toch bleven de Madrilenen vol doorgaan, tot ze uiteindelijk Juve op de knieën kregen. Atletico is een team 'met ballen'. Dat vond ook Simeone, want hij wees in zijn viering na de 1-0 naar zijn 'cojones'. Hij kwam eerst nog met een verklaring, hoewel het redelijk duidelijk was wat hij bedoelde. In aanloop naar de competitiematch tegen Villarreal heeft de coach zich alsnog verontschuldigd voor het obscene gebaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties