Eupense sluitstuk ondanks nederlaag toch ook positief: "Getoond dat Eupen voetbal wil spelen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Eupen
| 1 reacties

Hendrik Van Crombrugge zag een inefficiënt Eupen tegen Zulte Waregem

Eupense sluitstuk ondanks nederlaag toch ook positief: "Getoond dat Eupen voetbal wil spelen"
Foto: © photonews

Eupen ging zaterdagavond in eigen huis onderuit tegen Zulte Waregem. Het werd 2-3 in de Oostkantons. "Jammer, maar we hebben getoond dat Eupen voetbal wil spelen", aldus doelman Hendrik Van Crombrugge.

"Er is sprake van enige ontgoocheling, want we waren de match goed begonnen", vertelde Van Crombrugge. "Onze eerste helft was goed, maar we konden na die 1-0 geen tweede goal maken. Dat was voor mij het keerpunt van deze wedstrijd. Hun gelijkmaker kwam er bovendien te gemakkelijk."

"Jammer, want het was geen slechte match. We hebben getoond dat Eupen voetbal wil spelen. Maar we ontbraken efficiëntie", aldus de Eupense doelman. "Maar zolang we die kansen krijgen, zullen de netten uiteindelijk wel eens trillen."

Drie moeilijke matchen

Er wacht Eupen nog een moeiijk slot van de reguliere competitie met matchen tegen Antwerp, Charleroi en Club Brugge. "Drie interessante confrontaties", zegt de Vlaams-Brabander. "We wisten dat het slot van de competitie zwaar zou zijn, dus dat we ons daarvoor al moesten redden. Dat is wat we ook gedaan hebben, maar nu is het aan ons om nog enkele punten te pakken tegen de grote clubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties