Interview Sébastien Siani : "Bij KV Oostende heb ik mijn beste jaren gekend"
Nils Wens
| 2 reacties

Sébastien Siani legt uit dat hij zijn beste periode bij KV Oostende heeft gekend

Sébastien Siani : "Bij KV Oostende heb ik mijn beste jaren gekend"
Foto: © photonews

De middenvelder Sébastien Siani verliet de Pro League vorige zomer voor Al Jazira, een topclub uit de Verenigde Arabische Emiraten. Zijn beste jaren heeft Siani gekend bij KV Oostende. Daar speelde hij tussen 2013 en 2018.

In België heeft Siani bij zeven clubs gespeeld, maar er is er maar één ploeg dat nog steeds in zijn geheugen is gegrift.

"Het is in Oostende dat ik mijn beste jaren hebt gekend," zei Sébastien Siani. " We hebben twee keer deelgenomen aan play-off 1 en we stonden in de finale van de Beker van België. Er was een top sfeer binnen het team. Dan zijn er veel spelers vertrokken. Ik en Canesin werden toen de anciens van de club. KV Oostende heeft het dit seizoen moeilijker, maar ik blijf mee duimen. Ik wens ze een even prachtige periode te beleven als de onze", legt de Kameroener uit.

Siani vindt het jammer dat hij niet meer met Hugo Broos heeft kunnen samenwerken bij KV Oostende. "Hij kwam aan toen ik vertrok, jammer. We hebben samen de Africa Cup gewonnen in 2017. Dat was één van de meest indrukwekkende momenten in mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties