Interview Kenny Thompson ziet Beerschot Wilrijk in finale: "Lommel heeft punten nog nodig, finale kan je niet voorspellen"
Sam Suttels
Sam Suttels
| 25 reacties

Kenny Thompson laat zijn licht schijnen over de spannende promotiestrijd tussen Mechelen en Beerschot

Kenny Thompson ziet Beerschot Wilrijk in finale: "Lommel heeft punten nog nodig, finale kan je niet voorspellen"
Foto: © jan mees

Kenny Thompson maakte in onze hoogste voetbalafdeling het mooie weer bij clubs als Gent, Lierse en OH Leuven. Van 2015 tot 2017 kwam hij nog uit voor Beerschot-Wilrijk, na een eerdere passage bij De Ratten tussen 2003 en 2005.

Volgens Thompson beschikt Beerschot over de beste papieren in de strijd om de tweede periodetitel. “Beerschot heeft alles in eigen handen. Als ze winnen is de finale voor promotie sowieso een feit. Ik heb werkelijk geen idee hoe Mechelen het gaat doen op bezoek bij Lommel. Voor Lommel staat er ook nog heel wat op het spel. Alle punten zijn welgekomen met het oog op de play-downs.”

Finale moeilijk te voorspellen

Of ze daadwerkelijk zullen promoveren is natuurlijk een ander verhaal. “Vorig jaar tegen Cercle Brugge was ik er 100% van overtuigd en toen liep het uiteindelijk toch mis. Het is moeilijk te voorspellen. Zo een finale is een totaal ander gegeven dan de competitie. Je kan het vergelijken met de beker. Het is andere manier van presteren.”

De Antwerpenaar blijft de prestaties van Beerschot volgen in de mate van het mogelijke. “Op de voet volgen is veel gezegd, ik volg de club naarmate het kan en als mijn druk rooster het toelaat (Thompson is nu werkzaam als personal trainer, red.). Ik heb nog contact met bepaalde spelers, sommigen onder hen komen zelfs trainen bij mij. Dat is altijd leuk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties