Interview Voormalige collega's over Euvrard: "We zagen vroeger al een trainer in hem"

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties
Voormalige collega's over Euvrard: "We zagen vroeger al een trainer in hem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Euvrard heeft zijn start als coach van OHL niet gemist. Ex-collega's Guido Brepoels en Sam Vanaken vertelden aan Voetbalkrant dat ze altijd al een coach in Euvrard zagen.

Guido Brepoels was trainer van Sint-Truiden toen de Kanaries mét Euvrard in het elftal play-off 1 haalden. "Je zag meteen dat Vincent later trainer ging worden. Ik werkte zowel bij Lommel als Sint-Truiden met hem samen en wist dat hij later de stap ging zetten."

"Als speler was hij ook al iemand die echt enorm hard coachte achterin. Hij was de man die meer dan wie ook de linies bij elkaar hield. Het verrast me totaal niet dat hij het nu goed doet bij OHL", vertelt Brepoels. 

Ook Sam Vanaken heeft een bijzondere band met Euvrard. Hij zat samen met de OHL-coach bij Lommel en speelde onder zijn bewind bij ASV Geel. "Ik had inderdaad verwacht dat Vincent het goed ging doen bij Leuven. En zoals Guido het zegt: ik zag indertijd al dat hij later de stap naar het trainerschap ging zetten."

Vanaken heeft het ook over Euvrards capaciteiten als T1. "Hij heeft een heleboel kwaliteiten. Maar het belangrijkste is dat hij iemand is die het allerbeste in elke speler naar boven brengt. Hij is ook een man met een visie: hij zet een team neer zoals hij het ziet en wijkt daar niet van af", besluit de broer van de Gouden Schoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties