Ondanks gelijkspel is vertrouwen niet aangetast bij Manuel Benson: "Met deze ploeg is alles mogelijk op dit moment"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties

Manuel Benson baalt dat winnende reeks tegen Standard tot een einde kwam

Ondanks gelijkspel is vertrouwen niet aangetast bij Manuel Benson: "Met deze ploeg is alles mogelijk op dit moment"
Foto: © photonews

Moeskroen zag de geweldige reeks van zes overwinningen op rij tegen Standard eindigen, maar toch mochten 'Les Hurlus' met een dubbel gevoel huiswaarts. De Henegouwers speelden 1-1 gelijk én eigenlijk zat er zelfs meer in.

Manuel Benson moest door ziekte tevreden zijn met een rol als invaller, maar kwam al vroeg het veld op na een blessure bij Leye. Van zijn ziekte leek zelfs weinig te merken. "Ik was wat ziekjes en voelde me niet goed. Maar ik denk dat we tevreden mogen zijn met een 1-1 gelijkspel. Misschien zat er wel iets meer in", bekende Benson.

"In het eerste halfuur zaten we goed in de match. Als we het op dat moment iets beter uitspelen en op voorsprong komen, dan krijgen we een heel andere wedstrijd. Na die tegengoal moesten we komen en scoorden we al snel. Daarna werden er nog twee goals afgekeurd, dus deze 1-1 doet toch wel een beetje pijn", aldus de Genk-huurling. 

"Deze 1-1 doet toch wel een beetje pijn"

In de toevoegde tijd kwam scheidsrechter Alen twee keer tussen bij een doelpunt van de Henegouwers. Eerst voor een duwfout na een olympisch doelpunt, daarna wegens buitenspel. "Bij de eerste actie weet ik niet of er een duwfout was", twijfelt Benson. "Er was niet zo veel aan de hand. De tweede fase was misschien wel buitenspel."

Ondanks het knappe gelijkspel in Luik kwam de winning streak van Moeskroen wel tot een einde. "Spijtig, want we wilden stunten. Met deze ploeg is op dit moment alles mogelijk. Zelfs hier komen winnen op Standard. Het doet pijn, want het had zeker gekund. Maar nu zijn we nog meer gefocust om volgende week te winnen", besluit de dribbelaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Lestienne! Naast! Live

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties