Interview: "Beerschot van die tweede periodetitel houden? Dat wordt bijzonder moeilijk"
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 5 reacties

Brepoels en Vanaken zien Leuven het feestje van Beerschot Wilrijk niet verpesten

"Beerschot van die tweede periodetitel houden? Dat wordt bijzonder moeilijk"

Zondag valt het doek over de tweede periode in 1B. Beerschot Wilrijk ligt in poleposition om met de periodetitel aan de haal te gaan. Of verpest het OHL van Vincent Euvrard dat feestje?

U kon het vrijdag al lezen bij Voetbalkrant: Guido Brepoels en Sam Vanaken zag in hun voormalige collega bij onder andere Lommel al dat Vincent Euvrard later trainer ging worden. De laatste twee wedstrijden pakte hij met OHL de volle buit, kan hij dat nog eens herhalen tegen dé ploeg van de tweede periode?

Guido Brepoels

De voormalige oefenmeester van OH Leuven ziet zijn ex-team het moeilijk hebben tegen Beerschot Wilrijk. "Leuven heeft de laatste weken de nodige punten gepakt. Dat zal hen een zekere rust geven waardoor ze de wedstrijd tegen Beerschot niet meer met het mes tussen de tanden moeten aanvatten."

Door die zes op zes zal er een zekere gemoedsrust zijn bij OHL

"Door die zes op zes tegen Westerlo en Tubeke is OHL toch een klein beetje uit de gevarenzone. Bovendien is er ook voldoende kwaliteit aan Den Dreef om de klus in de play-downs te klaren. Leuven kan natuurlijk altijd het feestje van de Ratten verpesten maar ik denk niet dat het zover komt."

Sam Vanaken

Ook Sam Vanaken denkt niet dat Leuven het Kiels feestje kan verpesten. "Je weet natuurlijk hoe dat gaat met teams die een nieuwe trainer hebben: het is nooit makkelijk om tegen hen te spelen. Dat zal ook nu niet anders zijn."

Het wordt een moeilijke wedstrijd voor Beerschot maar moeilijk gaat natuurlijk ook

"Ik verwacht dat het een moeilijke wedstrijd wordt voor Beerschot. Maar moeilijk gaat natuurlijk ook: na zo een fantastische tweede periode geven de Mannekes dit op de slotspeeldag niet meer uit handen. OHL zal misschien ook al een beetje met het hoofd bij de play-downs zitten", besluit Vanaken

Meer nieuws

Meer nieuws