Voormalige 'Real-Nederlanders' zien kansen voor Ajax in Madrid

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties
Voormalige 'Real-Nederlanders' zien kansen voor Ajax in Madrid
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voormalige Real-spelers Van der Vaart en Seedorf zien kansen voor de Amsterdammers in Santiago Bernabéu. Beide Nederlanders hebben een verleden bij de Madrileense club.

Dinsdagavond werken Real Madrid en Ajax hun terugwedstrijd in de 8ste finale van de Champions League af. Real verdedigt in eigen huis een 2-1 voorsprong, toch achten Nederlanders Rafael Van der Vaart en Clarence Seedorf Ajax niet helemaal kansloos. 

Dreun voor Real

Van der Vaart zal de wedstrijd live bijwonen in Madrid. "Ik heb hier mooie en minder mooie tijden meegemaakt. Maar kijk eens om je heen, als je dit stadion ziet en er geen zin in hebt dan krijgt je er nooit meer zin in. Ajax was in de heenwedstrijd zo goed, er is toch wat hoop. Al is 1-2 wel een slecht resultaat om naar Bernabéu af te zakken", aldus Van der Vaart bij Voetbal International

Real verkeert wel niet in grote doen ziet ook de 36-jarige Nederlander. "Ze verloren thuis van Girona en twee keer van Barcelona, het is te hopen dat ze een dreun gekregen hebben tegen de Blaugrana. Als Ajax goed begint en Real zwak dan gaat het publiek sowieso fluiten en dat is alleen maar in het voordeel van de Amsterdammers."

En ook Clarence Seedorf heeft voor deze partij een zitje in Bernabéu gereserveerd. "Ik voel de spanning bij Ajax. Zo hoort het ook, dat is alleen maar goed. In de heenwedstrijd zag je zaken die Ajax ook in Bernabéu moet kunnen uitbuiten. De paar kansjes die er zeker gaan komen, moeten ze benutten. Er zijn wel eens moeilijkere momenten geweest om naar hier te komen", besluit Seedorf. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties