Joren Dom hinkt op twee gedachten: "Misschien nu nog net iets moeilijker voor ons"
Dirk Pieters
| 0 reacties

Joren Dom (Beerschot Wilrijk) niet echt ontevreden met gelijkspel tegen KV Mechelen

Joren Dom hinkt op twee gedachten: "Misschien nu nog net iets moeilijker voor ons"

De eerste wedstrijd tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen kende geen winnaar. Een resultaat waar beide ploegen best mee konden leven. Ook Joren Dom wist niet goed wie het meest tevreden mocht zijn met dit gelijkspel.

De verdediger van Beerschot Wilrijk kwam met gemengde gevoelens uit de kleedkamer. "We mogen trots zijn op onze wedstrijd. We speelden zeker niet slecht. We kregen allebei grote kansen, maar in het spel vond ik ons in het algemeen de betere ploeg. Op zich was het een heel pittige wedstrijd en speelt de factor stress zeker mee."

Rode kaart deed wedstrijd kantelen 

Vooral het laatste half uur had de thuisploeg het moeilijk na de rode kaart voor Jan Van Den Bergh. "Die rode kaart deed de wedstrijd kantelen. Vanaf dan hadden ze echt meer veldoverwicht. Je weet dan dat ze gaan komen, maar al bij al viel het allemaal nog best mee."

De thuisploeg moest zo kiezen tussen risico's nemen of toch gaan voor de nul te houden. "We hebben gekozen voor dat laatste. Alles ligt nu nog open voor de terugwedstrijd. Op zich is 0-0 geen slecht resultaat, alleen jammer dat we dat doelpuntje niet hebben gemaakt. Misschien ligt het nu nog net iets moeilijker voor ons, maar zeker niet onmogelijk."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties