Eindelijk duidelijkheid over de blessure van Lukaku en het is geen goed nieuws ...
Redactie
| 6 reacties

Roberto Martinez kan voor de match tussen de Rode Duivels en Rusland geen beroep doen op Lukaku

Eindelijk duidelijkheid over de blessure van Lukaku en het is geen goed nieuws ...
Foto: © photonews

Roberto Martinez heeft al een gehavende selectie in handen en nu zal hij ook nog een oplossing moeten zoeken voor Romelu Lukaku. Er stond al een vraagteken achter de spits van Manchester United en nu is er duidelijkheid over zijn situatie.

De voet van Romelu Lukaku is nog niet voldoende hersteld na de kwalificatie in de Champions League tegen PSG. Dat weet Het Laatste Nieuws. Na die match bleef de aanvaller van Manchester United sukkelen met zijn voet.

Bij de Mancunians bleef hij aan de kant tijdens de bekeruitschakeling tegen Wolverhampton. Een MRI-scan wees toen uit dat hij niet speelklaar was. Bondscoach Roberto Martinez selecteerde zijn topschutter alsnog om hem in een later stadium nog eens te laten testen. Een MRI-scan in Mechelen leverde volgens HLN hetzelfde resultaat op.

Na Kompany, De Bruyne, Witsel en Dembélé dus nog een sterkhouder waarop de bondscoach geen beroep kan doen. Het is aan andere jongens om zich te bewijzen nu. Batshuayi is al langer de eerste vervanger van Lukaku als speerpunt van de Rode Duivels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties