Lommel-coach jammert na nederlaag tegen OHL: "Lijkt wel of we een tegengoal nodig hebben"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lommel
| 1 reacties
Lommel-coach jammert na nederlaag tegen OHL: "Lijkt wel of we een tegengoal nodig hebben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel begon de play-downs met een thuisnederlaag tegen Oud-Heverlee Leuven. Een gevleide zege voor de Leuvenaars, want Lommel had eigenlijk wel een puntje verdiend. Maar dan moeten de kansen wel worden afgemaakt, weet ook coach Tom Van Imschoot.

"Als je niet scoort, kan je niet winnen", trapte Van Imschoot na de match een open deur in. "Zo simpel is het. De wedstrijd begon erg nerveus en gesloten. We namen heel weinig initiatief in de eerste 25 minuten. En dan hebben we dat tegendoelpunt nodig, dat bovendien uit de lucht viel. Dan begonnen we wel te voetballen. Tegen Mechelen was het ook zo. Ook toen begonnen we pas te voetballen na de goal."

Lommel kreeg voor rust kansen via Azevedo en Rocha, na rust waren er heel wat hete standjes en halve kansen voor de Leuvense goal. "Maar zijn waren één keer gevaarlijk en het stond 0-2", jammert Van Imschoot. "OHL heeft het op een koelbloedige manier afgemaakt. Of dit met maturiteit te maken heeft? Ik weet het niet."

Geen gelijkmaker

"Ik had het gevoel dat de gelijkmaker ging vallen. Als je 0-1 achterstaat, weet je dat als je trainer iets moet doen. Maar het was niet nodig om te wisselen, want we bleven kansen creëren. Aan de andere kant ging de bal wel tegen de touwen."

Voor de Limburgers volgen er nu twee verplaatsingen naar Roeselare en Tubeke.  "We kennen de competitie en de tegenstanders zeer goed. Maar het zal van de details afhangen. Die waren vandaag jammer genoeg opnieuw in ons nadeel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties