Interview Vice-voorzitter fanclub Inter: "We volgen Vanheusden van nabij"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

Emanuel Di Santo ziet Zinho Vanheusden binnen anderhalf jaar als basisspeler bij Inter

Vice-voorzitter fanclub Inter: "We volgen Vanheusden van nabij"

Zinho Vanheusden wordt tot het einde van het seizoen door Inter uitgeleend aan Standard. Hoewel hij niet als basisspeler aan het seizoen begon, is hij al een paar maand niet meer uit het team weg te denken. Het is nog onduidelijk waar de verdediger volgend seizoen speelt.

"We volgen hem van zeer nabij. We zijn zelfs naar zijn wedstrijd in de Europa League tegen Sevilla gaan kijken”, vertelt Emmanuel Di Santo, vice-voorzitter van de fanclub van Inter uit Charleroi in een gesprek met onze collega’s van Walfoot.

“Zinho speelt indrukwekkend. Hij is nog niet eens twintig, maar toont al zoveel maturiteit centraal achterin.”

Nabije toekomst.

Di Santo twijfelt er niet aan dat Vanheusden snel Rode Duivel zal worden: “Binnen zes maand tot een jaar, volgens mij. Voor Inter is het nog wat vroeg. Ik heb hem al horen zeggen dat hij enkel wil terugkeren als basisspeler." 

"Hij heeft gelijk. Je mag ook niet vergetelijk dat Diego Godin volgend seizoen voor Inter komt spelen. Zinho kan beter eerst nog een jaar worden uitgeleend aan Standard of een club uit de Serie A.”

Terugkeer

“Er zijn weinig spelers die op zo’n jonge leeftijd al over zoveel kwaliteiten beschikken. Volgens mij staat hij binnen anderhalf jaar al geregeld in de basis bij Inter", besluit Di Santo. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties