Axel Witsel waarschuwt Bayern voor de Klassiker : "We hebben de groep en de kwaliteiten om hen pijn te doen"

Bart Somers
Bart Somers
| 4 reacties
Axel Witsel waarschuwt Bayern voor de Klassiker : "We hebben de groep en de kwaliteiten om hen pijn te doen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Dortmund heeft de maat genomen van Wolfsburg. 2-0 werd het in de slotminuten dankzij twee treffers van Alcacer.

Bayern Munchen van zijn kant kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in en tegen Freiburg. Dortmund staat dus opnieuw alleen op kop in de Bundesliga met 2 punten voorsprong op de Beierse rivaal, en dat op 7 speeldagen van het einde.

Volgend weekend staat er een match op het scherpst van de snee gepland met de klassieker tussen de twee Duitse grootheden. Eleven Sports polste bij de Rode Duivel naar een reactie en een vooruitblik. "We staan eerst, helemaal alleen nu. Ideaal dus voor de Klassiker, maar we mogen niet naar daar gaan denkende dat een punt volstaat."
 

Witsel vervolgt: "We moeten naar ginds met dezelfde motivatie alsof we gelijk stonden en alles doen om de match te winnen. Het belangrijkste is nu om te genieten en tijdens de week goed te recupereren. Zaterdag zien we dan wel."

In de heenwedstrijd in november haalde Dortmund tweemaal een achterstand op om uiteindelijk te winnen met 3-2. Gevraagd of hij zijn ploeg deze prestatie ziet herhalen, zegt de ex-speler van Standard: "We hebben de groep en de kwaliteiten om hen pijn te doen, dat weten we. We zullen geconcentreerd moeten zijn vanaf de eerste minuut."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties