Zidane dolenthousiast over ploegmaat Romelu Lukaku: "Weinig spelers brengen wat hij doet"
Bart Somers
Bart Somers
| 1 reacties

Zidane blaast de loftrompet over Paul Pogba in aanloop naar Real Madrid - Huesca

Zidane dolenthousiast over ploegmaat Romelu Lukaku: "Weinig spelers brengen wat hij doet"
Foto: © photonews

De relatie tussen José Mourinho en Paul Pogba was al maandenlang bekoeld toen Ole Gunnar Solskjaer het roer bij Manchester United overnam van de Portugees. Sindsdien doet de Franse international weer week na week op een positieve manier van zich spreken. Dat is Zinédine Zidane niet ontgaan.

Naar aanleiding van hardnekkige geruchten over wederzijdse interesse tussen Pogba en Real liet Zidane zich tegenover de verzamelde pers uit over de speler en de situatie. De Franse topcoach liet verstaan veel bewondering te hebben voor Pogba, die volgens hem tot heel veel in staat is op een voetbalveld.

De trainer van de Spaanse topploeg vertelde dat er weinig spelers brengen wat Pogba doet. Hij beschreef hem als een middenvelder die weet hoe hij moet aanvallen, en ook kan verdedigen. “Maar hij is niet mijn speler, hij zit in Manchester.”Voor hoe lang nog? In 2016 maakte Pogba de overstap van Juve naar Man U voor een toenmalig recordbedrag van 89 miljoen pond. Onder Mourinho zag het er naar uit dat Pogba de club zou verlaten omwille van de verzuurde relatie met de nukkige coach. Sinds de Fransman opnieuw de pannen van het dak speelt, is de kans dat hij verkast mogelijk zelfs nog toegenomen.

Zidane is ervan op de hoogte dat zijn landgenoot nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat Real Madrid een ploeg is die hem heel erg interesseert, en eindigde met een uitspraak die we zeker als een uitnodiging kunnen interpreteren: “Als zijn tijd bij Manchester erop zit, waarom zou hij dan niet naar Madrid komen?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties