Voormalig prijsschutter Anderlecht begrijpt Rutten: "Ik zie niet wie Anderlecht nu wel uit het dal kan halen"

Voormalig prijsschutter Anderlecht begrijpt Rutten: "Ik zie niet wie Anderlecht nu wel uit het dal kan halen"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Veel ex-spelers reageerden al op het ontslag van Fred Rutten, die zelf ook voor zichzelf al had uitgemaakt dat hij geen toekomst meer had bij Anderlecht. Erwin Vandenbergh neemt het op voor de Nederlander.

Vandenbergh begrijpt de beslissing van Rutten. "Het mes snijdt langs twee kanten. Rutten zal inmiddels wel kunnen inschatten wat er schort binnen de club en hij zal van mening zijn dat daar op dit moment weinig aan te doen valt. Waarschijnlijk wist hij ook wel al 100 procent zeker dat hij volgend seizoen geen trainer meer zou zijn en dan houdt hij misschien liever de eer aan zichzelf", klinkt het bij de voormalige topschutter bij HLN.

"Anderzijds laat hij de club wel in de steek, maar misschien is hij ook niet de man om Anderlecht uit het dal te halen. Maar het probleem is: ik zie niet in wie dat wel zal kunnen. Volgens mij is het vooral aan de mensen in de hogere functies om nu eens in actie te schieten. Anderlecht heeft voor volgend seizoen spelers nodig die een meerwaarde kunnen bieden, wapens voor een trainer om mee aan de slag te kúnnen gaan. Zolang die er niet zijn, wordt het voor elke trainer gewoon heel erg moeilijk."

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties