Hazard naar Real kwestie van dagen?

Hazard naar Real kwestie van dagen?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is al heel wat echte en digitale inkt gevloeid over de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid. De knopen zouden deze of volgende week worden doorgehakt.

Na de liefdesbetuigingen en de onderhandelingen zou het moment zijn aangebroken waarop de handtekeningen worden gezet. Volgens de Spaanse sportkrant Marca is een doorbraak nakend.

Voor Hazard, die na dit jaar nog maar voor een seizoen onder contract ligt bij Chelsea, zou de Londense club om en bij de 100 miljoen euro vangen. De Engelsen hebben in januari al een potentiële vervanger voor onze landgenoot aangetrokken. Christian Pulisic van Dortmund zal de Blues deze zomer vervoegen.



Real Madrid heeft zich al erg actief getoond. In juni maken Eder Militao (foto) van Porto en Rodrygo Goes van Santos alvast de overstap naar de Spaanse hoofdstad. Ook spelers als Pogba, Christian Eriksen en Ajacied Donny van de Beek staan stevig op de radar.

Het doelwit bij uitstek van Real is en blijft echter Eden Hazard. De relatie tussen de Spaanse club en Chelsea is in ieder geval heel goed, daar zit de uitleenbeurt van Mateo Kovacic van de Madrilenen aan de Londenaars voor een en ander tussen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties