Eredivisie: beloftevolle Belg houdt met Heracles punten thuis tegen Heerenveen
Redactie
| 0 reacties

Heracles, met Dario Van den Buijs tussen de lijnen, opent 31ste speeldag in Eredivisie met 2-1 overwinning tegen Heerenveen

Eredivisie: beloftevolle Belg houdt met Heracles punten thuis tegen Heerenveen
Foto: © photonews

In Nederland hebben Heracles en Heerenveen de 31ste speeldag in de Eredivisie op gang getrapt. Landgenoot en ex-Bruggeling Dario Van den Buijs stond in het hart van de defensie bij de thuisploeg.

Voor rust kregen de toeschouwers twee doelpunten te zien, netjes verdeeld over beide teams. Kuwas opende de score voor de thuisploeg met een elfmeter, Lammers faalde vlak voor rust evenmin vanop de stip voor de Friezen.

In de tweede periode bleven nieuwe goals geruime tijd uit, tot net voor het slotkwartier. Het was Dalmau die het net wist te vinden en Heerenveen zo met lege handen deed afdruipen uit Almelo. 

Puik seizoen voor Heracles en Van den Buijs

Dankzij de winst komt Heracles voorlopig op een bijzonder knappe vijfde stek terecht in het klassement. Dario Van den Buijs, beloftevolle Belg en rots in de branding in de Almelose defensie, maakte andermaal de 90 minuten vol. Voor de 23-jarige ex-speler van Club Brugge is het het grote seizoen van de doorbraak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties