Wat met James Rodriguez?

Redactie
Wat met James Rodriguez?
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Wat met James Rodriguez?

Slecht nieuws voor James Rodriguez: Bayern München lijkt hem niet te willen houden, maar Zinedine Zidane wil hem ook niet terug bij Real Madrid. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/05

Youngsters krijgen contract bij KV Mechelen

Lars Coveliers en Arno Van Keilegom hebben een profcontract getekend bij KV Mechelen. Malinwa zet zo in op zijn youngsters. 


Malick Keita tekent profcontract

Malick Keita heeft zijn eerste profcontract getekend bij Charleroi. De 18-jarige speler uit Guinee krijgt zo een kans bij de Zebra's.


Goudhaantje JPL naar Club, Anderlecht, Genk of het buitenland? "Wie het meest toont dat het hem wil ..."
Foto: © photonews

Goudhaantje JPL naar Club, Anderlecht, Genk of het buitenland? "Wie het meest toont dat het hem wil ..."

Theo Bongonda is hét goudhaantje van Zulte Waregem. De vraag is niet of hij vertrekt, maar wel waarheen hij zal verkassen. Vele Belgische topclubs willen hem, maar ... (Lees meer)


Sterkhouder Genk is duidelijk over nakend vertrek: "Afspraken gemaakt" en "Zonder hen was ik vorig jaar al weg"

KRC Genk lijkt stilaan op weg naar de titel in de Jupiler Pro League en de bijhorende vetpotten van de Champions League. De kans is realistisch dat een aantal sterkhouders daardoor in de Luminus Arena zullen blijven spelen, maar ... (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties