Hasselt-coach niet opgezet met stunt scorende Patro-voorzitter
Simon Wauters
Simon Wauters
| 18 reacties

Salar Azimi viel zondag in voor Patro Eisden tegen Hasselt

Hasselt-coach niet opgezet met stunt scorende Patro-voorzitter

Patro-voorzitter Salar Azimi deed zondagnamiddag heel wat stof opwaaien door in de slotfase van de wedstrijd in tweede amateurklasse tegen Hasselt in te vallen. Azimi zette bovendien meteen een strafschop om.

Patro was al kampioen, Sporting Hasselt moest sowieso vrede nemen met een tweede plaats en een ticket voor de eindronde.

Azimi had beloofd dat hij zou invallen als Patro kampioen werd en deed dat dan ook. Zondag begon hij zich tien minuten voor tijd onder luid applaus op te warmen. Vijf minuten later bracht coach Stijn Stijnen hem tussen de lijnen.

Als klap op de vuurpijl kreeg Patro meteen een strafschop. En ja hoor: Azimi mocht hem nemen en trapte de 3-2 tegen de netten. Uiteindelijk werd het wel nog 3-3.

“Ik ben een man van mijn woord en heb mijn belofte waargemaakt”, vertelde Azmi aan Het Nieuwsblad. “Toen de bal op de stip ging heb ik mijn verstand op nul gezet en de bal erin geramd. Ik heb zo meegeholpen om onze ongeslagen reeks verder te zetten. Dit is ongelofelijk.”

Azimi werd bekend door zijn deelname aan ‘The Sky Is The Limit.’ Hij nam Patro in oktober vorig jaar over  en beloofde “binnen zeven jaar in eerste klasse te spelen”.

Bij tegenstander Hasselt waren ze minder opgezet met de invalbeurt van Azimi. “Ik vond het onrespectvol naar onze spelers toe. Wat moesten ze doen? Hem tackelen? Maar goed. Ik ben tevreden over onze prestatie vandaag. Dat is een opsteker voor de eindronde”, verklaarde Hasselt-trainer Rikie Broeckx.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties