Mourinho ziet de echte held van de CL-stunt van Liverpool: "Dit is de weerspiegeling van zijn mentaliteit!"

Mourinho ziet de echte held van de CL-stunt van Liverpool: "Dit is de weerspiegeling van zijn mentaliteit!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool deed dinsdagavond het onmogelijke... Barcelona kloppen met 4-0, dat had niemand verwacht. Alhoewel, José Mourinho zag het ook niet aankomen, maar had maar één naam in zijn hoofd aan wie dit te danken is.

Jürgen Klopp krijgt alle eer van The Special One. “Ik ken natuurlijk de spreuk ‘Impossible is Nothing’ en Anfield is één van die plaatsen waar het onmogelijke mogelijk kan worden, maar voor mij heeft deze comeback één naam: Jurgen", klonk het bij beIN Sports.

"Deze match ging niet om tactiek, filosofie, maar om hart en ziel. Met zijn fantastische empathie heeft hij deze groep van Liverpool-spelers gecreëerd. Ze riskeerden een fantastisch seizoen te eindigen zonder prijs, maar kijk: nu staan ze op één match van absolute Champions League-glorie."

Klopp heeft zijn eigen mentaliteit overgebracht op het team, zag Mourinho. "Jurgen verdient dat. Liverpool levert natuurlijk fantastisch werk, maar dit succes is toch vooral de weerspiegeling van zijn persoonlijkheid. Zijn ‘fighting spirit’. Nooit opgeven. Nooit klagen omdat hij die of die speler mist. Omdat zijn spelers al zestig matchen gespeeld hebben. Waar andere trainers daar wel om zouden wenen. Zo is hij niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties