Hoe kan je zo een goal slikken Barcelona? "Leken op schooljongetjes"

Hoe kan je zo een goal slikken Barcelona? "Leken op schooljongetjes"
Foto: © photonews

Je kan de vierde goal van Divock Origi langs twee kanten bekijken. Eén: subliem gedaan van Alexander Arnold. Twee: hoe kan je als Barcelona zijnde zo in slaap liggen bij een 3-0-stand? Luis Suarez was vooral de tweede mening toegedaan.

Toegegeven, het was geniaal hoe Alexander-Arnold eerst wegliep van die bal, zag dat er bij Barcelona niemand aan het opletten was en met een perfecte trap Divock Origi bediende. Maar zoiets mag toch nooit gebeuren? "Bij die 4-0 leken we op schooljongetjes", knikte Luis Suarez. "Dat is onaanvaardbaar."

"We voelen allemaal heel veel pijn en nu moeten we ons opmaken voor alle kritiek die op ons af zal komen. We moeten in de spiegel kijken, want het overkomt ons voor het tweede jaar op een rij. Je mag dezelfde fout geen twee jaar na elkaar maken."

Suarez nam het wel op voor coach Valverde. "Het zijn de spelers die gefaald hebben in de match. De coach had dezelfde tactiek als in de heenmatch klaar, maar Liverpool geloofde er vanaf de eerste minuut in en wij moeten boos zijn op onszelf voor onze ingesteldheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties