Rode Duivel op het mythische Wembley: "We moeten erin geloven"
Redactie
| 1 reacties

Christian Kabasele (Watford) gelooft dat zijn ploeg Manchester City kan kloppen in de FA Cup-finale

Rode Duivel op het mythische Wembley: "We moeten erin geloven"
Foto: © photonews

Morgen kan de kersverse Engelse kampioen Manchester City een tweede prijs pakken als het Watford FC verslaat in de finale van de FA Cup. En hoewel het bij de Citizens uitkijken is naar Kevin De Bruyne en Vincent Kompany, wil een andere Rode Duivel een stokje voor hen steken.

Christian Kabasele kende geen topseizoen bij Watford FC: hij kwam in totaal slechts 21 wedstrijden in actie en maakte daarbij niet altijd een even secure indruk. Maar de Hornets hebben het dit seizoen behoorlijk gedaan en eindigden net buiten de top tien. Bovendien maakt de ploeg uit Groot-Londen nog kans op een mooie trofee, want morgen speelt de club de finale van de FA Cup tegen kersverse landskampioen Manchester City.

Rennes als voorbeeld

Bij de Citizens is Kevin De Bruyne terug fit en hopelijk komt ook Vincent Kompany morgen aan de aftrap, maar Kabasele wil er alles aan doen om de kersverse landskampioen het vuur aan de schenen te leggen. "Het gaat een mooie test voor ons zijn", laat hij optekenen bij RTBF. "We moeten erin geloven, zoals ook Rennes (dat dit jaar de Franse beker won ten koste van Paris Saint-Germain, jv) deed: ze hebben een 2-0-achterstand opgehaald en wonnen uiteindelijk dankzij penalty's. Wanneer je jezelf de middelen geeft om in je dromen te geloven, dan kan je ze waarmaken. En dat gaan wij ook proberen doen."

Mooie woorden van de Rode Duivel, die natuurlijk hoopt te spelen op het mythische Wembley: "Dat zou heel speciaal zijn, temeer daar we een finale betwisten tegen een van de beste ploegen ter wereld." Zorgt ook in Engeland een kleine ploeg dit jaar voor een bekerverrassing? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties