Pochettino wil geschiedenis schrijven in de Champions League en rekent op een fitte Kane
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Mauricio Pochettino is erg hoopvol over de terugkeer van Tottenham-spits Harry Kane

Pochettino wil geschiedenis schrijven in de Champions League en rekent op een fitte Kane
Foto: © photonews

Tottenham Hotspur is al enkele keren erg dicht bij een exit in de Champions League geweest, maar het kroop toen telkens door het oog van de naald. Tegen Ajax moesten de Spurs hun topschutter missen, maar de kans dat hij er op 1 juni weer bij is neemt met de dag toe.

Tottenham beleefde moeilijke laatste weken van de Premier League en de finale van het kampioenenbal bereikten ze ook maar met de hakken over de sloot. Een van de oorzaken van die zware periode was de afwezigheid van Harry Kane. Gelukkig voor de Spurs is hij op zijn terugweg.

Emoties en passie

"Hij zit in de laatste fase van de revalidatie", stelde Mauricio Pochettino de fans van Tottenham gerust. "Ik hoop dat hij er tegen Liverpool opnieuw kan bij zijn van de start of als invaller", was de Argentijnse coach hoopvol.

Gezien de eindnoteringen in de Premier League start Liverpool als favoriet aan de finale. "Iedereen verwacht zich aan een tactisch steekspel, maar volgens mij gaan de passie en de emoties van cruciaal belang zijn. Laat ons geschiedenis schrijven", blikte Pochettino vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties