Axel Witsel blikt vooruit op komende EK-kwalificatieduels: "De opdracht is simpel"
Bart Ver Elst Johan Walckiers
Bart Ver Elst en Johan Walckiers vanuit Tubeke
| 0 reacties

Opdracht is simpel volgens Axel Witsel: "Gewoon winnen tegen Kazachstan en Schotland"

Axel Witsel blikt vooruit op komende EK-kwalificatieduels: "De opdracht is simpel"
Foto: © photonews

Na zijn afwezigheid tegen Rusland en Cyprus door een blessure tekent Axel Witsel opnieuw present bij de Rode Duivels voor de EK-kwalificatiematchen tegen Kazachstan en Schotland. "Het zijn geen grote affiches, maar we moeten gewoon winnen", klinkt het klaar en duidelijk.

Witsel nam, na zijn debuutseizoen in de Bundesliga, een kleine week vakantie voor dinsdag een eerste keer met de Rode Duivels te verzamelen in het Waals-Brabantse Tubeke. Door zijn afwezigheid tegen Rusland en Cyprus was zijn laatste duel de verloren wedstrijd in de Nations League tegen Zwitserland (5-2).

"Het seizoen was lang, met veel wedstrijden. Maar het was goed om wat vakantie te nemen voor we aan dit tweeluik begonnen", aldus de middenvelder. "Ik voel me dus zeker klaar."

Geen topaffiches

Kazachstan en Schotland komen respectievelijk zaterdag en volgende week dinsdag op bezoek in het Koning Boudewijnstadion. Geen topaffiches, maar de opdracht is duidelijk: winnen. "We zijn allemaal blij dat we terug bij elkaar zijn. Het zijn geen grote affiches, maar we moeten deze twee thuismatchen gewoon winnen. De opdracht is simpel."

"We willen ons zo snel mogelijk kwalificeren voor het EK, want daar hopen we nog beter te doen dan op het WK", doelt Witsel op de bronzen medaille van vorig jaar op het WK in Rusland.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties