De Bruyne maakt na een jaar zijn rentree bij de Rode Duivels: "De Nations League heeft geen betekenis"
Pierre Ghislain
Pierre Ghislain vanuit Tubeke
| 0 reacties

Kevin De Bruyne maakt na een jaar afwezigheid zijn rentree bij de Rode Duivels

De Bruyne maakt na een jaar zijn rentree bij de Rode Duivels: "De Nations League heeft geen betekenis"

De laatste partij van Kevin De Bruyne in het shirt van de Rode Duivels was de strijd om de bronzen WK-medaille tegen Engeland. Hij is dus blij dat hij er opnieuw bij is.

De middenvelder van Manchester City had doorheen het seizoen enkele blessures en moest daardoor de Nations League en de eerste twee EK-kwalificatiematchen aan zich voorbij laten gaan. "Het was geen leuk seizoen", zei Kevin De Bruyne op het persmoment van de Rode Duivels in Tubeke.

"Ik ben een jaar weggeweest van de groep en dat is toch lang. Daarom ben ik ook zo blij om hier terug te zijn. Ik zal dan ook extra gemotiveerd voor de dag komen", aldus de Rode Duivel wiens plekje werd ingenomen door Youri Tielemans. "Ik zou zeker met hem kunnen samenspelen. Met iedereen zelfs, maar de keuze is aan de bondscoach."

Zondag staan Portugal en Nederland in de finale van de Nations League en niet België. "Ik had die matchen wellicht liever wel meegespeeld, maar eigenlijk hebben ze geen betekenis. Ik weet niet of ik de finale zal bekijken. Het is maar een toernooi ter vervanging van de vriendschappelijke matchen", besloot De Bruyne droogjes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties