Spanje en recordman Ramos rekenen eenvoudig af met voetbaldwerg, Anderlecht-target scoort voor Zweden

Simon Wauters
| 1 reacties

De Rode Duivels spelen pas zaterdagavond tegen Kazachstan, maar ook vrijdag werden al heel wat EK-kwalificatiewedstrijden gespeeld.

Zo nam Spanje het in groep F op tegen Faeröer. Sergio Ramos bracht de bezoekers al na zes minuten op voorsprong, Jesús Navas verdubbelde na twintig minuten de score, maar na een half uur gooide Klæmint Olsen de wedstrijd opnieuw open: 1-2.

Een paar minuten later verschalkte Teitur Gestsson echter zijn eigen doelman. Een kwartier voor tijd nam José Luis Gayá de laatste twijfel weg. 1-4 was ook de eindstand.

Nog in groep F speelden Noorwegen en Roemenië 2-2 gelijk. Zweden won met 3-0 van Malta. Anderlecht-target Alexander Isak scoorde het derde doelpunt.