Mile Svilar op de terugweg naar Anderlecht?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 33 reacties

Keert Mile Svilar weldra terug van Benfica naar Anderlecht?

Mile Svilar op de terugweg naar Anderlecht?

Er gingen al geruchten de ronde over een terugkeer van Mile Svilar naar de Belgische competitie, maar hij werd veeleer in verband gebracht met Standard. Nu wordt hij gelinkt aan een terugkeer naar het oude nest.

Mile Svilar (19) verliet Anderlecht twee jaar geleden op slechte voet. De jonge doelman was in conflict met het toenmalige bestuur van de club omdat ze hem geen basisplaats konden bieden.

Dus vertrok hij naar Benfica, maar daar kon de zoon van Antwerp-icoon Ratko zich ook niet doorzetten, ondanks zijn talent en veel lof van de waarnemers. Dezer dagen staat Svilar vaker aan de zijlijn dan hem lief is.

Volgens RTBF zou Svilar van de bestuurswijziging kunnen profiteren en op die manier toch doorbreken bij paars-wit. Daar zou hij op huurbasis de concurrentie moeten aangaan met Thomas Didillon.

Als die transfer werkelijk doorgaat hebben wij daar toch een bedenking bij. Didillon was een van de weinige Anderlecht-spelers die dit seizoen op niveau was en heeft zich zelfs bij de beste doelmannen van de competitie geschaard.

De vraag is of Mile Svilar met hem de concurrentiestrijd zal aangaan, vooral omdat hij vertrokken is vanwege geen speeltijd en nu wil terugkomen ... zonder garanties om te spelen. Een vreemde afweging, tenzij Didillon natuurlijk zelf van plan is om te vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties