OFFICIEEL: Cercle Brugge kiest voor ex-assistent van Club Brugge
Clint Vens
| 7 reacties

Rudi Cossey wordt de nieuwe hulptrainer van Cercle Brugge

OFFICIEEL: Cercle Brugge kiest voor ex-assistent van Club Brugge

Drukke dag bij Cercle Brugge, na de contractverlenging van Jeremy Taravel komt de Vereniging nu met nog meer contractnieuws. Rudi Cossey, ex-T2 van Club Brugge, wordt hulptrainer van de nog onbekende nieuwe hoofdcoach.

De 58-jarige Cossey was bij blauw-zwart de assistent van Ivan Leko, die Club Brugge dit seizoen noodgedwongen moest verlaten. Met het vertrek van Leko moest ook Cossey zijn valiezen pakken, maar de buren uit Cercle gooien de ex-assistent van onder meer Lokeren, Gent en Genk nu een reddingsboei toe.

Er is echter nog meer contractnieuws te rapen bij 'de Vereniging': zowel assistent-trainer José Jeunechamps, physical coach Jeannot Akakpo als keepertrainer Dany Verlinden hebben hun contract verlengd. 

Ervaren rot

Sportief directeur François Vitali is in de wolken: “We zijn erg blij met de komst van Rudi Cossey. Rudi beschikt over heel wat ervaring en won zowel als speler en als assistent-trainer al verschillende titels."

"Rudi is dus een belangrijke versterking voor ons project. Daarnaast zijn we ook zeer tevreden met de contractverlengingen van José Jeunechamps, Jeannot Akakpo en Dany Verlinden: stuk voor stuk vakmannen die de twee afgelopen seizoenen zeer belangrijk zijn geweest voor ons.”

Nieuwe coach: 19 juni

Verder maakte Cercle ook nog bekend dat ze woensdag 19 juni de naam van de nieuwe hoofdtrainer zullen prijsgeven. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties