Dani Alves ziet zijn droom nog lang niet in vervulling gaan
Redactie
| 1 reacties

Barcelona niet zinnens om Alves weer in huis te halen

Dani Alves ziet zijn droom nog lang niet in vervulling gaan
Foto: © photonews

Dani Alves is momenteel met de Seleçao aan de slag op de Copa America, maar het is ook uitkijken waar de Braziliaan terecht gaat komen in clubverband. Na twee jaar PSG houdt de rechtsachter het in de Franse hoofdstad voor bekeken en zou hij naar verluidt graag terugkeren naar Barcelona.

Alves heeft zich volgens het radiostation RAC1 de voorbije maand aangeboden in Barcelona. Club en speler zouden mekaar wel eens uit de nood kunnen hebben. Alves is uiteraard op zoek naar een nieuwe werkgever. Barça heeft sinds zijn vertrek in 2016 nooit echt een vervanger gevonden die voldeed.

Het voorbije seizoen vulde Nelson Semedo bij momenten de rechtsachterpositie in, maar de Portugees hoopt op meer speelgelegenheid en overweegt daarom een vertrek. Barcelona staat niet meteen te trappelen om aan een transfer mee te werken en heeft zijn makelaar laten weten dat Semedo zeker honderd miljoen euro moet kosten.

Eventueel vertrek Semedo verandert niets

Marca meldt overigens dat Alves er niet op moet rekenen om op zijn droombestemming te belanden. Naast het onzekere dossier van Semedo, zou Barcelona sowieso niet van plan zijn om zijn ex-speler een voorstel te doen. Bij zijn vertrek uitte de veteraan immers hevige kritiek en dat zouden ze in Camp Nou nog lang niet vergeten zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties