BREAKING: Leekens ondervraagd in fraudedossier, Van Holsbeeck komt ook aan de beurt en Leko stelt uit
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 95 reacties

Leekens, Van Holsbeeck, De Keersmaecker en Leko worden geconfronteerd met verklaringen van Veljkovic

BREAKING: Leekens ondervraagd in fraudedossier, Van Holsbeeck komt ook aan de beurt en Leko stelt uit

Het onderzoek naar fraude in het Belgisch voetbal is nog lang niet afgerond. Dinsdag werden er nog maar eens enkele grote namen ondervraagd in 'Operation Zero'.

Dinsdag en woensdag worden er minstens tien mensen ondervraagd in 'Operation Zero', het grootschalig onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal. Dat meldt Sporza. Georges Leekens werd dinsdagochtend op de rooster gelegd in Hasselt.

De ondervraagde personen werden ditmaal op voorhand ingelicht. "Het doel van deze ondervragingen is dubbel. Enerzijds worden ze gevraagd tekst en uitleg te geven over elementen die het maandenlange onderzoek naar boven heeft gebracht. Anderzijds worden ze geconfronteerd met de verklaringen van Dejan Veljkovic", legde Eric Van der Sypt van het federaal parket uit bij Het Laatste Nieuws.

Veljkovic was spijtoptant bij het gerecht en legde allerhande verklaringen af over eventuele wanpraktijken in het Belgische voetbal.

Ivan Leko zou ook worden ondervraagd, maar hij liet weten dat hij niet op het gevraagde tijdstip aanwezig kon zijn. Ook Herman Van Holsbeeck (ex-manager van Anderlecht) en François De Keersmaecker (voormalig voorzitter KBVB) staan op de lijst van te ondervragen personen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties