Igor de Camargo ligt vooral wakker van fysieke paraatheid

Igor de Camargo ligt vooral wakker van fysieke paraatheid
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Igor de Camargo komt als alles goed gaat weer in actie op het veld van Thes Sport in de derde vriendschappelijke wedstrijd van KV Mechelen. Het zijn niet altijd de plezantste wedstrijden, die oefenduels tegen kleinere ploegen. Maar De Camargo beseft het belang van zo'n voorbereiding.

De Braziliaan pikte al wat doelpuntjes mee. Eerst in Katelijne en voorbije woensdag scoorde de spits in Eppegem nog vanop de stip. "We speelden een behoorlijke wedstrijd. Ook al was het moeilijk, onder andere door de staat van het veld." De Camargo stond op het veld in de eerste helft en toen was de zon nog flink aan het branden. "We zijn ook niet gewoon om in dit weer te spelen."

Voorts was er nog een herkenbaar zicht dat in de competitie al te vaak voorkomt. De Camargo die af en toe toch wel wat tikken incasseerde. "Ik heb wel een paar stampen gekregen", haalt de aanvaller aan. Maar in principe niet zo erg dat het hem van het veld houdt in Tessenderlo. De Camargo is overigens fris uit de vakantie gekomen.

Goede vakantie achter de rug

"Uitgerust heb ik niet al te veel gedaan", lacht de goaltjesdief. "Maar wel voldoende. Het is goed geweest." Nu is het kwestie van zich klaar te stomen voor de competitie, in welke reeks dan ook. "Ondanks alle omstandigheden rond de club moeten wij als spelers vooral werken op de fysiek. Zodat we er staan bij de competitiestart en echt klaar zijn. We moeten nog heel veel verbeteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties