Officieel: AA Gent laat jonge ex-jeugdinternational definitief naar Nederland vertrekken

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Officieel: AA Gent laat jonge ex-jeugdinternational definitief naar Nederland vertrekken

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent laat Siebe Horemans naar Excelsior Rotterdam vertrekken, maar ditmaal voor een permanente deal. Vorig jaar speelde de verdediger al op uitleenbasis bij zijn 'nieuwe' werkgever.

Excelsior was tevreden over de prestaties van Siebe Horemans. Dat moet wel, want de club trok hem dinsdag definitief aan, nadat hij vorig jaar al op uitleenbasis bij de Rotterdammers aan de slag was. Horemans ligt dus niet langer onder contract bij KAA Gent. Hij tekende bij Excelsior tot 2022.

Vorig seizoen begon moeilijk voor de rechtsback die voor verschillende jeugdcategorieën van de Rode Duivels uitkwam. Op het einde van het seizoen werd hij wel veel ingezet. Ook in de play-offs om degradatie. Daarin kon hij zijn team niet voor degradatie behoeden. Horemans komt volgend seizoen dus in de Nederlandse tweede klasse uit.

"Natuurlijk was het moeilijk dat Gent mij heeft aangeraden om verder te kijken, maar uiteindelijk denk ik dat dit voor mij de beste oplossing is", zei Horemans over zijn overstap. "Het is belangrijk voor mij om veel wedstrijden te gaan spelen en bij Excelsior krijg ik die kans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties