Beerschot-middenvelder: "Ik stuurde het afgelopen jaar verschillende clubs uit 1A wandelen"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 2 reacties
Beerschot-middenvelder: "Ik stuurde het afgelopen jaar verschillende clubs uit 1A wandelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Middenvelder Alexander Maes begint straks aan z'n vierde seizoen bij Beerschot en is er stilaan één van de anciens. Op de clubsite toont hij zich erg ambitieus.

Het is fantastisch wat ik meemaak met Beerschot”, aldus Maes. “Noem het gerust een droom. Ik kwam erbij in de amateurklasse en nu trappen we de deur van 1A open. Het is daarom dat ik destijds bij Beerschot getekend heb. Omdat ik voelde dat er aan iets gebouwd wordt. Ik werk mee aan een project. '

Eind vorig seizoen ondertekende Alex Maes een nieuw contract voor drie jaar. “Dat respect is belangrijk voor mij. Het bestuur heeft me laten weten dat het mijn contract wil openbreken. Dat getuigt van vertrouwen. Er toonden het afgelopen jaar verschillende clubs uit 1A interesse. Dat is een goed teken maar ik heb ze allemaal vriendelijk bedankt. Ik ben niet geïnteresseerd in een transfer. Als het aan mij ligt, blijf ik nog heel lang bij Beerschot.”

Met Raphael Holzhauser en Ryan Sanusi haalde Beerschot deze zomer twee extra opties voor het middenveld. "Die concurrentie hoort erbij. Het is logisch dat de ploeg elk jaar sterker wordt. Alle nieuwkomers geven een goede indruk. Het zijn allemaal versterkingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties