Van Meir over de weelde op het middenveld bij Anderlecht
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 14 reacties

Eric Van Meir over de weelde op het middenveld van Anderlecht (Vlap - Verschaeren - Nasri)

Van Meir over de weelde op het middenveld bij Anderlecht
Foto: © photonews

De twee meest recente aankopen van Anderlecht zijn twee grote namen: Michel Vlap en Samir Nasri. Die eerste vanwege zijn hoge transfersom, die tweede vanwege zijn verleden. Met Yari Verschaeren er ook nog eens bij zit Anderlecht plots dik in de aanvallende middenvelders. Te veel van het goede?

Zullen ze elkaar niet voor de voeten lopen? Wat Verschaeren en Vlap betreft al zeker niet, denkt Eric Van Meir. “Vlap zullen ze wel als centrale middenvelder gehaald hebben en dat is niet de positie van Verschaeren. Die heeft tegen Jacky Mathijssen (bondscoach van België U19) gezegd dat hij liever op links speelt”, vertrouwde Van Meir ons toe.

“Het zijn dus geen concurrenten van elkaar.” Komt goed uit, maar die nieuwe aanwinst, en die is niet van de minste, speelt wel het liefst op de 10. Nasri heeft in het verleden al op de rechterflank gespeeld en als valse negen liggen er voor hem of Vlap ook mogelijkheden. De drie zouden dus met elkaar op het veld kunnen staan.

“Qua naam is Nasri uiteraard een meerwaarde voor onze competitie”, oordeelde Van Meir. “Maar je moet ook nog presteren natuurlijk. Ik heb hem wat bezig gezien bij West Ham. Het begon goed, maar daarna was het wat minder. Het is bovendien iemand met een handleiding, dus Kompany zal er wel kort op zitten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties