Zulte Waregem test jong talent van OH Leuven, ook een Japanner in het vizier
Arjen T'Sjoen
| 11 reacties

Na een woelige transferweek wil Zulte Waregem zijn kern blijven versterken

Zulte Waregem test jong talent van OH Leuven, ook een Japanner in het vizier

Ondanks dat Zulte Waregem de afgelopen week vier nieuwkomers voorstelde, is de fusieclub nog niet klaar op de transfermarkt. Nu gaat het een jong talent van OH Leuven testen en hoopt het ook een Japanner te halen.

SV Zulte Waregem kende geen goed seizoen en het is niet van plan om dat dit jaar opnieuw mee te maken. Vorige week werden Zarandia, Timotheou, Kainourgios en Larin voorgesteld, maar daarmee is het nog niet klaar.

Deze week komt Benjamin Bambi testen aan de Gaverbeek. Het jonge talent komt voorlopig nog voor de beloften van OH Leuven uit en daar liet hij een goede indruk. Daarnaast hoopt Zulte Wargem ook om de jonge Keito Nakamura te halen. De kleine aanvaller is in eigen land actief bij Gamba Osaka waar hij in 17 wedstrijden 7 keer scoorde.

Veel concurrentie 

Er is heel wat concurrentie voor Nakamura die in de belangstelling staat van enkele Japanse topclubs en van verschillende clubs uit de Nederlandse Eredivisie. Na het vertrek van Bongonda en Harbaoui (nog niet officieel) kan de club nog wel een offensieve versterking gebruiken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties