Arnesen kan het zelf amper geloven: "Zo'n speler is normaal gezien altijd onhaalbaar voor ons, enkel dankzij Kompany"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 6 reacties

Frank Arnesen beseft dat Samir Nasri nooit was gekomen zonder Vincent Kompany

Arnesen kan het zelf amper geloven: "Zo'n speler is normaal gezien altijd onhaalbaar voor ons, enkel dankzij Kompany"
Foto: © photonews

Hij had er zin in hoor, Samir Nasri. De Franse middenvelder oogde fris en monter nu zijn transfer naar Anderlecht afgerond was. Bij paars-wit hadden ze nooit kunnen dromen dat een speler zoals hij - zelfs met de problemen die hij had - naar het Astridpark zou afzakken.

Frank Arnesen was de eerste om dat toe te geven. "Als je geen Europees voetbal speelt, dan zet je Samir Nasri niet op je lijstje van mogelijke versterkingen. Hij had er anders ook niet opgestaan trouwens", lachte de sportief directeur. "Zo'n speler is normaal gezien onhaalbaar voor ons."

Maar geen Europees voetbal weegt niet op tegen de aanwezigheid van Vincent Kompany. "Het is dankzij Kompany, zonder Vince was hij hier nooit! Vincent heeft zijn netwerk aangesproken en het is hem gelukt."

Want Nasri moet belangrijk worden in het 'nieuwe Anderlecht'. "We hebben een heel jong elftal. Dan moeten we die paar spelers hebben die ervaring toevoegen en die op topniveau gespeeld hebben. Dit is heel goed voor de ploeg en voor de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties