Totale ontreddering op stage bij Beerschot: "Iedereen op zoek naar manier om hier mee om te gaan"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 54 reacties

De spelersgroep van Beerschot kon de beslissing van het BAS niet vatten

Totale ontreddering op stage bij Beerschot: "Iedereen op zoek naar manier om hier mee om te gaan"
Foto: © photonews

Het nieuws van de beslissing van het BAS kwam aan als een mokerslag op stage bij Beerschot. Sommige spelers stonden zelfs met de tranen in hun ogen. Voor sommigen wordt het moeilijk om de draad direct weer op te pikken.

Er stonden teamactiviteiten op het programma in Delden, maar daar hadden weinigen nog zin in. De barbecue 's avonds werd dan ook afgelast. "Er heerst dan ook heel veel ongeloof”, aldus woordvoerder Sven Van den Abbeele in GvA. “Hoe is dit mogelijk? Dit is onrechtvaardig. Niemand kan de uitspraak echt goed vatten, ­iedereen is op zoek naar een manier om hier mee om te gaan.”

Strijdvaardig

De spelers reageerden zelf niet, te ontgoocheld. "De eerste uren hadden verschillende spelers geen zin meer om te trainen, dat ­gevoel is nu al veel minder. De ­komende dagen willen ze de strijdvaardigheid die nu bij het bestuur heerst omzetten op het trainingsveld."

"Al kan het trainings­programma deze week mogelijk aangepast worden voor jongens die toch wat meer tijd nodig hebben. ­Iedereen moet de tijd krijgen om dit op zijn eigen manier te plaatsen. Ze beseffen dat de club het hier niet bij zal laten en er alles aan zal doen om rechtvaardigheid te laten geschieden door Beerschot in 1A te laten starten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties