Nasri doet fans Anderlecht dromen: "Heb gewoon een goede voorbereiding nodig, mijn technische kwaliteiten en goesting zijn er nog"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 14 reacties

Samir Nasri gelooft dat hij dit seizoen opnieuw zijn topniveau kan halen

Nasri doet fans Anderlecht dromen: "Heb gewoon een goede voorbereiding nodig, mijn technische kwaliteiten en goesting zijn er nog"
Foto: © photonews

Net als Michel Vlap kreeg ook Samir Nasri op de sociale media tien vragen van supporters van Anderlecht voorgeschoteld.

Nasri benadrukte opnieuw dat het sportieve project van Vincent Kompany hem naar Anderlecht lokte. “hij wil iets heel ambitieus doen met deze groep. Bovendien wil hij mij verantwoordelijkheid geven om jonge spelers te begeleiden. Dat spreekt mij enorm aan.”

De grote vraag is of Nasri ooit nog zijn niveau van bij Arsenal en Manchester City kan benaderen. Zelf is hij overtuigd van wel. “Ik heb gewoon een goede voorbereiding nodig. Daar ontbrak het mij de laatste jaren aan. En natuurlijk moet ik ook blessurevrij blijven. Mijn technische kwaliteiten en mijn goesting om te voetballen zijn heus niet weg.”

Nasri was ook aangenaam verrast door de trainingsfaciliteiten van Anderlecht.  “Ik speelde bij Sevilla, toch een club die Europese prijzen won in het recente verleden. Maar zij hadden niet zo’n faciliteiten als wij hier.”

Ten slotte had hij het ook nog over zijn rugnummer veertien.  “Kompany belde mij en zei dat nummer tien en veertien beschikbaar waren. Maar Michel Vlap had de dag voor mij getekend, dus had ik er geen problemen mee dat hij het nummer tien nam. Voor mij was het vooral belangrijk om hier op een serene manier te arriveren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties