Essevee zit ondanks zeven aanwinsten niet stil, CEO legt uit waarom transfers wat langer op zich lieten wachten
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Izegem
| 1 reacties

Essevee zit ondanks zeven aanwinsten niet stil, CEO Eddy Cordier legt uit waarom transfers Zulte Waregem wat langer op zich lieten wachten

Essevee zit ondanks zeven aanwinsten niet stil, CEO legt uit waarom transfers wat langer op zich lieten wachten
Foto: © photonews

Zulte Waregem hield in het Skyline Park van Skyline Communications in Izegem zijn spelersvoorstelling 2019-2020. Mét al zeven nieuwkomers, al wil Essevee nog meer.

Normaal gezien heeft Zulte Waregem bij de start van zijn eerste training eind juni al zijn kern zo goed als op orde, na de spelersvoorstelling enkele weken voor de start van de competitie vallen er door de band genomen nauwelijks nog transfernieuwtjes te rapen aan De Gaverbeek.

Dat zal dit jaar anders zijn, want Essevee mikt nog op een viertal nieuwkomers - ook al deed het met Larin, Zarandia, Oberlin, Govea, Kainourgios, Timotheou en Humphreys al zeven transfers. "Daarmee zijn we zeker niet ontevreden", aldus CEO Eddy Cordier.

Sommige clubleiders maakten onze rekening

Onder de fans was er al wat onrust omdat het vrij lang duurde tot Essevee écht in gang schoot: "Er waren veel toernooien bezig de afgelopen weken", refereerde Cordier naar de Gold Cup (Larin), het EK U21, de Afrika Cup en de Copa America. 

"We zochten naar spelers die nog onder contract lagen en dan moet je ook een deal kunnen maken met de huidige club van de speler. Een aantal clubleiders maakten onze rekening, goede deals maken duurt dan soms wat langer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties