Interview Benjamin Lambot na zijn opvallende transfer: "Ik had dit echt niet verwacht"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 1 reacties

Benjamin Lambot na zijn opvallende transfer naar Famagusta: "Ik had dit echt niet verwacht"

Benjamin Lambot na zijn opvallende transfer: "Ik had dit echt niet verwacht"
Foto: © photonews

Benjamin Lambot is einde contract bij Cercle Brugge en de centrale verdediger mag gratis elders tekenen. De 32-jarige Belg zal een avontuur aangaan in Cyprus.

Maandag ging Benjamin Lambot aan de slag bij Nea Salamina Famagusta een club in de eerste klasse van Cyprus. Hij tekende een overeenkomst voor een jaar met de optie op nog een extra: "Eindelijk een contract", reageerde Lambot. "Famagusta kwam eind vorige week op de proppen en daarna ging alles snel. Ik wou liever in België blijven, maar ik hoorde niets concreet."

Lambot zal komend seizoen dus te zien zijn in Cyprus: "Het niveau van de competitie is daar de voorbije jaren echt gestegen. Net zoals in België zijn er ook Play-Offs in de competitie. Ik heb naar België een rechtstreekse vlucht en de leefomgeving is erg aangenaam dus daarom zei ik ja. Ik kan niet wachten om opnieuw wedstrijden te spelen. Op 24 augustus gaat de competitie opnieuw van start dus er is nog tijd om alles op punt te stellen." 

Het zal voor Lambot een tweede ervaring worden in het buitenland: "Nadat ik terugkeerde van Azerbeidzjan had ik verwacht om in België te blijven. Je weet nooit wat de voetbalwereld brengt en ik ben erg blij om de Europa League in te gaan met mijn nieuwe club", aldus Lambot

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties