Interview Dimitri Daeseleire (ex-Genk) over zijn toekomst : "Ik sluit de deur voor eerste amateur zeker niet, waarom niet bij RWDM"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 2 reacties
Dimitri Daeseleire (ex-Genk) over zijn toekomst : "Ik sluit de deur voor eerste amateur zeker niet, waarom niet bij RWDM"
Foto: © photonews

Daeseleire is het op einde van zijn contract. De 29-jarige rechtsachter mag tekenen waar hij wil, maar hij heeft voorlopig nog geen nieuwe club.

Dimitri Daeseleire verliet OH Leuven na twee jaar trouwe dienst. "Mijn eerste jaar bij OHL was geweldig, maar in het tweede jaar liep alles mis", zegt Daeseleire. "Ik speelde slechts drie wedstrijden en de coach gaf me eigenlijk nooit een goede uitleg. Ondanks een liesblessure bleef ik alles geven. Het was een raar jaar met te veel spelers van hetzelfde niveau", aldus de voormalig speler van Racing Genk. 

Wat zal de toekomst nu brengen voor de verdediger? "Ik onderhou momenteel mijn conditie bij Rupel Boom. Als ik niks meer hoor van een club uit eerste of tweede klasse dan zit de kans erin dat ik blijf. Het is een competitie met heel wat sterke ploegen: Lierse Kempenzonen, Rupel Boom, RWDM, Seraing,... al deze teams hebben heel wat goede spelers. RWDM nam vorig seizoen contact op, maar ik besloot toen om bij Leuven te blijven. Ze mogen me altijd opnieuw een aanbod doen."

"Toch ben ik wel wat verrast, ik had verwacht om meer opties te hebben. Er zullen wel meer aanbiedingen komen wanneer de verschillende competities hervatten. Het liefst zou ik wel gewoon in België blijven. Er kwam een aanbod uit IJsland, maar dat weigerde ik", aldus Daeseleire

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties