Wat kunnen nieuwkomers bijdragen aan Waasland-Beveren? Custovic overloopt hen één voor één

Wat kunnen nieuwkomers bijdragen aan Waasland-Beveren? Custovic overloopt hen één voor één
Foto: © photonews

Wegens Operatie Propere Handen was het in Beveren lange tijd wachten op inkomende transfers. Maar eens het zeker was dat er in 1A gespeeld zou worden, ging de bal aan het rollen. Adnan Custovic geeft alvast zijn eerste indrukken over de nieuwkomers weer.

"Na de beslissing van het BAS is het allemaal wat op gang gekomen. Op rechts heb ik nu een Duitser met die typisch Duitse, goede mentaliteit", pikt Custovic er Andreas Wiegel uit om te beginnen. "Hij is een rechtsachter met veel agressiviteit en heeft ook de snelheid."

Vukcevic heeft zeker het potentieel 

De Montenegrijn Andrija Vukcevic werd onlangs vastgelegd. "Vukcevic was een tester. Zijn eerste twee à drie dagen waren erg goed. Nadien was het iets minder, maar hij heeft zeker het potentieel." Voorts is het ook uitkijken naar nieuwe Belgische inbreng. "Xian Emmers had twee à drie weken nodig en is nu goed fysiek aan het terugkomen. Met Brent Gabriël en Lucas Pirard hebben we ook nieuwe doelmannen."

Hoeveel vertrouwen Custovic in hem stelt, kan u HIER nog eens lezen. Voorts kwam met Matthias Verreth een youngster van PSV en er werd nog een aanvallende flankspeler gehaald. "Ik ben heel tevreden over Koita", is de coach van Waasland-Beveren lovend over de ex-speler van Gent. "Ik ben blij om hem erbij te hebben. Hij krijgt al mijn vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties