Anderlecht-aanwinst Vlap dacht op een gegeven moment aan stoppen: "Maar dat had ik mezelf nooit vergeven"

Anderlecht-aanwinst Vlap dacht op een gegeven moment aan stoppen: "Maar dat had ik mezelf nooit vergeven"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Vlap moet voor doelpunten gaan zorgen in het Astridpark. De 22-jarige Nederlander start met het nummer 10 aan de competitie en daar is wel wat druk mee verbonden. Maar daar denkt hij niet, enkel aan "lekker ballen". De voetbalverliefde middenvelder kende immers de nodige problemen.

Vlap kreeg als tiener een serieuze groeispurt, met de bijkomende blessures. "Liefst drie jaar is mijn evolutie gestokt", legt Vlap uit. "Verschrikkelijk, was dat voor een jongetje dat zielsveel van voetballen houdt. Dat is ook de reden dat ik niet gestopt ben, al heb ik er wel eens aan gedacht, maar de liefde voor het voetbal hield me overeind", zegt hij in HLN.

Met de hulp van zijn familie beet hij door. "Ik had het mezelf nooit vergeven, had ik er toen mee gekapt. Maar dat het toen soms zwaar was... Gelukkig was er toen al de onvoorwaardelijke steun van mijn familie. Ik heb een heel hecht kringetje om me heen, ik moet dat koesteren. Mijn moeder Tineke zou alles voor me doen, mijn broer Patrick, die deejay is, heeft me altijd alles gegund, mijn vriendin Claire heeft een topkarakter en mijn papa Jan is een echte vriend." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties