Nog werk aan de winkel voor Origi en co: Napoli, met foerier Mertens, haalt fors uit tegen Champions League-winnaar
Clint Vens
| 0 reacties

Napoli wint met ruime cijfers van Liverpool in een oefenpot

Nog werk aan de winkel voor Origi en co: Napoli, met foerier Mertens, haalt fors uit tegen Champions League-winnaar
Foto: © photonews

In België wordt er dit weekend al voor de knikkers gespeeld, maar in de buitenlandse competities stomen de clubs zich nog klaar voor het nieuwe voetbalseizoen. Zo kruisten zondag Liverpool en Napoli de degens.

Drie Belgen mochten in dit interessante duels startten bij hun team. Dries Mertens voor de Italianen en Mignolet en Origi voor Liverpool. Voorts ontbraken bij de Champions League-winnaar met Mané en Salah nog twee belangrijke spelers. 

Napoli op de afspraak

Na een ruim een kwartier kwamen de Italianen op voorsprong. Dries Mertens stuurde met buitenkantje voet Insigne het straatje in en de 28-jarige Italiaan knalde het leer fraai overhoeks binnen voorbij een kansloze Mignolet. 

Daarna dikten Milik en Younes de score nog aan voor de Napolitanen. Liverpool lijkt dus nog niet helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, maar het wacht nog op de terugkomst enkele sleutelspelers.

Op zondag 4 augustus volgt de eerste match met inzet voor de Engelse vicekampioen, ze nemen het dan op tegen Manchester City met als inzet de Community Shield. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties