De populairste technisch directeur van het land zit in Genk: "Dimi staat op en gaat slapen met Genk"

De populairste technisch directeur van het land zit in Genk: "Dimi staat op en gaat slapen met Genk"

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De populairste sportief directeur van het land. Als je een ploeg bouwt die kampioen speelt, dan heb je wat krediet verdiend. Als Dimitri De Condé straks ook nog Sander Berge overtuigt om te blijven en een goeie spits vindt, dan gaat zijn populariteit in Genk geen grenzen meer kennen...

't Is nu trouwens al fameus. Vrijdag rolde de naam van De Condé van de tribunes van de Luminus Arena. Even later scoorden ook nog zijn twee nieuwste aanwinsten: Benjamin Nygren en Iannis Hagi. Die laatste is trouwens het paradepaardje van de Genkse mercato, aangezien De Condé heel wat topploegen te snel af was.

"Dimi is echt enorm populair", klinkt het bij supportersclub The Blue Stars. "Hij is een echte Genkie met passie voor de club. En hij levert natuurlijk geweldig werk. Heel Genk heeft het volste vertrouwen in hem. Hij heeft enorm veel krediet opgebouwd de laatste jaren."

Eén op de vijf transfers mislukt, maar dat geeft hij ook eerlijk toe

Hetzelfde geluid bij Rudy Claessens, dé voortrekker onder de Genkse fans. "Zijn populariteit heeft ook veel te maken met zijn communicatie naar ons toe. Van de vijf transfers die hij doet, zal er misschien één mindere tussen zitten. Maar dat geeft hij ook eerlijk toe, hij speelt open kaart met ons. En hij laat zich niet gek maken door de pers."

De familie De Condé is verankerd in Genk. "Iedereen kent de grote bandenzaak van zijn familie, hij is een Genk-man. Nochtans was ons eerste gesprek niet zo vlot, maar daar is hij enorm in gegroeid. In het verleden hadden we mensen in die functie die nog met andere zaken bezig waren. Dimi is met Genk bezig van het moment dat hij wakker wordt. En hij heeft bewezen dat hij de capaciteiten heeft om de club groot te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties