Mazzu kiest voor Coucke in doel en vergelijkt hem met Vukovic
Simon Wauters
Simon Wauters
| 5 reacties

Gaëtan Coucke staat zoals verwacht tussen de palen tegen KV Mechelen

Mazzu kiest voor Coucke in doel en vergelijkt hem met Vukovic
Foto: © photonews

Genk-doelman Danny Vukovic scheurde vorige week de achillespees van zijn linkervoet en is ettelijke maanden buiten strijd. Felice Mazzu moet dus op zoek naar een nieuwe eerste doelman.

Mazzu had daarvoor de keuze tussen Gaëtan Coucke (20) en Nordin Jackers (21). Ook de zeventienjarige Maarten Vandevoordt maakt sinds deze zomer deel uit van de A-kern van de Limburgers.

Morgenavond staat Coucke alleszins tussen de palen. Vorig jaar speelde hij een prima seizoen op uitleenbasis voor Lommel.

“Ik heb enkele van zijn wedstrijden bij Lommel gezien”, noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Mazzu op de persconferentie. “Ik leerde hem intussen ook kennen op training en in de oefenwedstrijden. Je kan ze niet met mekaar vergelijken want hij heeft een ander profiel dan Danny: jong en minder ervaring, maar veel kwaliteit.”

 “Mijn assistent Tom Van Imschoot was vorig seizoen zijn coach bij Lommel en hij spreekt ook veel goeds van hem, net als onze keeperstrainer Guy Martens. Ze zijn zeker dat hij het goed zal doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties