Vadis Odjidja na de perfecte zondagmiddag: "Even doorgeduwd tot 4-0, daarna controle en denken aan donderdag"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties

Vadis Odjidja was tevreden over de monsterzege van Gent tegen Eupen

Vadis Odjidja na de perfecte zondagmiddag: "Even doorgeduwd tot 4-0, daarna controle en denken aan donderdag"
Foto: © photonews

Vadis Odjidja was tegen Eupen meer dan de draaischijf bij AA Gent. Met twee uitstekende hoekschoppen bracht hij in de beginminuten meteen de 2-0 voorsprong aan. Daarna liep het op wieltjes voor de Gentenaars en werd het nog 6-1.

"Het stond al heel snel 2-0 en daarna was het enkel nog de match controleren", opende Vadis Odjidja achteraf. "We hebben dan nog doorgeduwd tot 4-0, maar na de rust wilden we vooral de controle houden. Die twee laatste goals waren nog mooi voor de fans en de spelers die ze scoorden, het was een mooie middag", luidde het understatement.

Die hoekschoppen, daar blijkt stevig aan gewerkt te zijn bij AA Gent. "We trainen erop en ik probeer de bal in de juiste zone te droppen. We hebben veel grote jongens en we hebben ervan kunnen profiteren. De match was geplooid na tien minuten dankzij die corners. In de Europese wedstrijd hebben we ook al enkele variaties laten zien. Het enige negatieve is dat we zelf nog te veel doelpunten slikken op corners."

Positief dat we vandaag niet tot het uiterste moesten gaan

"We mogen trots en fier zijn, maar na de eerste helft ging onze focus al naar de wedstrijd van donderdag (in en tegen AEK Larnaca, nvdr.). We gaan van wedstrijd naar wedstrijd en het was positief dat we vandaag niet meer tot het uiterste moesten gaan. Hadden we hier in de hitte vol door moeten gaan tot het einde, was het lastiger geweest naar donderdag toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties