Scorende Ogunjimi en nog wel andere hoopgevende zaken bij Lierse Kempenzonen: "Puzzelstukjes aan het leggen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lierse Kempenzonen wil goede voorbereiding bevestigen in bekerduel

Scorende Ogunjimi en nog wel andere hoopgevende zaken bij Lierse Kempenzonen: "Puzzelstukjes aan het leggen"
Foto: © photonews

Wie ontpopt zich dit seizoen tot grote titelfavoriet in eerste amateurklasse? Nadat het vorig seizoen de promotie aan Excelsior Virton moest laten, wil Lierse Kempenzonen nog wel eens een poging wagen. Op basis van de voorbereiding is er ook reden tot optimisme.

Lierse Kempenzonen blikte onlangs nog Wijgmaal in met 0-6 na doelpunten van Da Silva, Vermeiren (2x), Van Aerschot (2x) en... Marvin Ogunjimi. De eerste voortekenen zijn positief. "De groep heeft de voorbije weken stilaan keihard gewerk en plukt daar stilaan de vruchten van", legt coach Rocky Peeters uit in Gazet van Antwerpen.

We staan conditioneel sterk 

De fysieke paraatheid is er en ook qua automatismen mag Peeters niet klagen. "We staan conditioneel sterk, al zit nog niet iedereen op dezelfde lijn. We zijn de puzzelstukjes aan het leggen en sommigen passen al heel mooi in mekaar. Het wordt nu zaak om alle jongens mee te krijgen, want we zullen alle spelers hard nodig hebben." 

Het zou mooi zijn voor de Pallieters als ze kunnen bevestigen in de beker, waar hen een duel wacht tegen een andere traditieclub. "Met de bekertrip naar Aalst staan we voor een loodzware opdracht. In deze fase van het seizoen is het voor een coach een afweging maken tussen de beste elf spelers en de elf die het meeste fit zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties