Premier League: Brighton en Burnley halen verrassend uit, Everton laat meteen punten liggen

Nils Wens
| 0 reacties
Premier League: Brighton en Burnley halen verrassend uit, Everton laat meteen punten liggen
Foto: © photonews

De neutrale voetbalfan zal zeer gelukkig zijn, want de Premier League is helemaal terug. Gisteren won Liverpool al met 4-1 van Norwich en Manchester won in de vroege middag met 0-5 op het veld van West Ham. In de namiddag moesten de "mindere goden" aan het werk.

Promovendus Sheffield United moest op het veld van Bournemouth gaan spelen. Ze hadden het niet gemakkelijk, want Bournemouth was sterker. Op het uur werd dat ook beloond met een doelpunt. Mepham scoorde de 1-0. Daarna probeerde Sheffield wel en in het slot lukte het toch nog om een puntje uit de brand te slepen. Billy Sharp maakte de 1-1.

Everton wordt getipt als een ploeg dat wel eens verrassend hoog kan eindigen, maar dan zal het toch beter moeten dan wat ze vanmiddag hebben laten zien. Ze konden niet scoren op het veld van Crystal Palace. Benteke mocht starten, maar werd in het slot naar de kant gehaald.

Burnley en Brighton halen uit

Burnley en Brighton hebben verrassend uitgehaald. Burnley won thuis met duidelijke 3-0 cijfers van Southampton. Barnes scoorde de eerste doelpunten en Gudmundsson maakte er nog 3-0 van. 

Ook Brighton speelde sterk. Ze wonnen met 0-3 op het veld van Watford. In de eerste helft was er een owngoal van Doucouré en in de tweede helft scoorden Andone en Maupay. Trossard bleef 90 minuten op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties