Dortmund laat Toprak naar Bremen gaan

Redactie
Dortmund laat Toprak naar Bremen gaan
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Dortmund laat Toprak naar Bremen gaan

Omer Toprak trekt op uitleenbasis naar Werder Bremen. De Turkse verdediger past immers niet langer in de plannen van trainer Lucien Favre. Bremen heeft ook een aankoopoptie bedongen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/08

Besiktas, Stade Rennes en Celtic hopen op de komst van Bolasie

Vorig seizoen leende Everton Yannick Bolasie enkele maanden uit aan RSC Anderlecht. De Congolees deed het lang niet slecht, maar een langer verblijf zat er toch niet in. (Lees meer)


Verschueren laat weten dat "het team met Chadli nu volledig is"
Foto: © photonews

Michael Verschueren geeft meer uitleg over de transfer van Nacer Chadli

Anderlecht heeft met Nacer Chadli zijn zevende inkomende transfer gerealiseerd. De winger moet meer ervaring toevoegen aan het elftal van Vincent Kompany. Meer kracht en efficiëntie ook... Michael Verschueren laat alvast uitschijnen dat de inkomende mercato er daarmee op zit. (Lees meer)


Anderlecht maakt de komst van Rode Duivel Chadli wereldkundig

Anderlecht heeft weeral een stunt van formaat gerealiseerd. Rode Duivel Nacer Chadli, op een zijspoor bij Monaco, komt de ploeg versterken. Het gaat om een huur. De 30-jarige winger moet nog meer ervaring aan de ploeg toevoegen. (Lees meer)


OHL heeft de komst van ex-speler Pierre-Yves Ngawa bekendgemaakt

OHL ging vrijdag de boot in op het Kuipke en kan dus zeker nog wat versterking gebruiken om zijn hoge ambities waar te maken. In die optiek versterkt het zich nu met een ex-speler. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 10/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties